Facebook
Twitter
SBS Tackle Pro je napokon stigao
2014.01.03.

Radili smo skoro 18 meseci na razvoju novih SBS Tackle Pro proizvoda,koristeći najnoviju tehnologiju i najbolje materijale na tržištu. .

Čekanju je došao kraj,mi smo srećni što od danas možete naručiti nove proizvode iz asortimana SBS  proizvoda,udica i predveza.Mi verujemo, da vaš uspeh na jezeru zavisi od najboljih mamaca,savršenih dodatnih elemenata,Vi budite deo nas,savršene trojke,koja će stvarno uhvatiti veliku ribu.

Hooklinks and leaders:

 

Challenger hooklink

SBS Tackle Pro je napravio the SBS Challenger supermekanu strunu koja će savršeno oponašati prirodni miris i kretanje vašeg mamca u vodi.Obojen je tako,da je skoro nevidljiv u vodi.Svilen i mek,sa jedinstvenom iydržljivošću i neverovatnim karakteristikama, struna za predvez,koja lako leže na dno a isto tako se lako i podižen sa mamcem na udici i ulazi u usta ribi.

Dužina: 10 m

Jačina strune: 15 lb, 25 lb

Boja: kamuflažna

 

Discovery hooklink

SBS Discovery supermekana, okrugla tonuća struna za vaš predvez,napravljena od  Dyneema koji vam pruža bezbroj varijacija sa udicom i mamcem,pri vezivanju predveza koji tone. Ova jedinstvena struna je skoro nevidljiva koju će i najopreznija riba lako usisati.

Dužina: 10 m

Jačina strune: 15 lb, 25 lb

Boja: braon

 

Bodyguard coated hooklink

SBS Bodyguard je obložena struna,koja vam daje šansu da napravite bezbroj kombinacija sa predvezom udicom i mamcem.Svilenkasta obloga oko konca je napravljena da se spreči uvrtanje mamca oko glavnog sistema,prilikom dalekih zabačaja.Obloga oko konca se lako skida i vaš predvez će bez problema ležati na dnu vode.

Dužina: 10 m

Jačina strune: 15 lb, 25 lb

Boja: braon,siva

 

Dive Master Leadcorefree Leader

SBS je pustio na tržište ultra tanki ležeći konac!Naizmenične boje će vam pružiti super kamuflažu za vaš predvez,koji ima osobinu da brže tone od bilo kojih poznatih  struna.lako se uklapa sa dnom u vodi i pruža jedinstvene osobine predveza sa mamcem,oponašajući prirodne pokrete sa vodom, čak i u najekstremnijim uslovima pecanja.Zahvaljujući izuzetnom proizvodnom procesu,sigurni smo da ova struna maksimalno štiti ribu,pa čak i ako je na ledjnom peraju struna prilikom vadjenja ribe.Lako se vezuje i otporna je na habanje.

Dužina: 10 m

Jačina strune: 20 lb, 45 lb

Boja: mulj-šljunak

 

Gravity Leadcore

SBS Gravity Leadcore je novi proizvod, testiran od strane SBS konsultanata i stalnih članova tima.Zahvaljujući speciajlnoj oblogi oko strune,može se koristiti na bilo kojoj vrsti dna,jer je prosto nevidljiv za ribu.Ima posebnu osobinu brzog tonuća na dno,samim tim će lako vašu udicu sa mamcem dovesti na željeno mesto na dnu jezera. Ekstra obloga oko konca ce izvanredno štititi ribu,čak i njegovo ledjno peraje.Izuzetno se lako vezuje i pravi i jako je otporan na habanje.

Dužina: 7 m

jačina strune: 45 lb

Boja: mulj

 

Udice:

 

Grip-Tip hooks

The SBS Tackle Pro Grip-Tip udica dolazi u klasičnoj formi i jako tankog materijala.Ali to ne treba da vas prevari,jer je izuzetno jaka udica.and thin material.  Napravljena je u tamno sivoj boji i premazana nereflektujućim materijalom.

Veličina: 4, 6, 8

Pakovanje: 10 pc / pack

Boja: tamno siva

 

Enigma hooks

The Enigma udica od SBS Tackle Pro je napravljena za pecanje pored trave.Ova ekstra jaka udica vas neće izneveriti ni u najtežim situacijama.

Veličina: 4, 6

Pakovanje: 10 pc / pack

Boja: tamno siva

 

Enforcer hooks

The SBS Tackle Pro Enforcer udica je napravljena za najteža pecanja u travi. The anti-eject sistem na udici je osobina,koja ovoj udica daje za pravo,da posluži za ekstra brzo vadjenje ribe iz trave i iz najtežih situacija,takodje i u situacijama kad ponekad vadjenje ribe zahteva dugo zamaranje.t for all situations where fast hooking and tough play of the fish is necessary. The SBS HT Hook napravljena je u tamno sivoj boji,premazana (nereflektujućom bojom),koja se ne vidi u vodi.

Veličina: 4, 6

Pakovanje: 10 pc / pack

Boja:  tamno siva

 

Virble:

 

Rolling swivel

Jedan od najvažnijih elemenata prilikom vezivanja je svakoko virbla, i to rotirajuća virbla i zato mora biti veoma pouzdana.The SBS Tackle Pro Rotirajuća Virbla je dostupna samo u jenoj veličini,dizajnirana od strane SBS da zadovolji sve vrste pribora i sistema.Skoro svaki sistem ili predvez sastoji se od virble.Virbla se okreće a telo je pouzdano i jako i napravljena je u crnoj boji.

Veličina: 8

Pakovanje: 10 pc / pack

 

Quick change swivel

The SBS Tackle Pro Quick Change Swivelje napravljena za brze promene predveza i sistema na vašem najlonu.Napravljene su sa dva ista kruga ili sa jednim većim krugom i telom virble.Napravljena od jakog fiksiranog materijala,u koji se možete poudati.

Pakovanje: 10 pc / pack

 

Ring swivel

The SBS Takcle Pro Ring Swivel je normalna virbla sa dodatnim integrisanim prstenom. Dodatni prsten nije fiksan i omogućiće vašem predvezu i udici sa mamcem što prirodniju prezentaciju u vodi.

Veličina: 8

Pakovanje: 10 pc / pack

 

Heli-Chod swivel

Veličina 8 virble od strane SBS Tackle Pro Heli-Chod Virbla (Helicopter i Chod brza virbla) daje nam mogućnost da brzo promenimo predvez i u najtežim uslovima.Napravljena je sa velikim prstenom. Preporučujemo da koristite ovu virblu sa helicopter ili chod predveze. Koristeći anti-tangle ove virble se uvek preporučuju,jer guma na kraju predveza će onemogućiti okretanje oko virble.Perfektna je za sejfti sisteme.Zato je i napravljena u jednoj veličini, broj 8, da bi se mogla uklopiti u proizvode drugih proizvodjača (olova, predveza,dodataka, i dr.).

Veličina: 8

Pakovanje: 10 pc / pack

 

Big eye swivel

Veličina 8, jaka virbla, jedan prsten je veći.što omogućava pokretnost sistema, najbolje za korišćenje helicopter ili chod sistema.

Veličina: 8

Pakovanje: 10 pc / pack

 

Dodaci:

 

Rubber bead

Pakovanje sadrži 10 probušenih perli,koje možete koristiti na mnogo različitih načina.Prilikom bacanja, postoje mnoge sile koje deluju na virblu ali vi možete ih znatno smanjiti,korišćenjem SBS Tackle Pro perli. Štaviše SBS Tackle Pro perle su sužene na jednom kraju što omogućava manje problema prilikom bacanja a takodje mogu se i navući anti-tangle cevčice.

Pakovanje: 10 pc / pack

Boja: zelena

Knot protector bead

Pakovanje sadrži 10 bušnih cevastih perli koje će efikasno zaštititi čvorove i mogu se koristiti na mnogo različitih načina. Prilikom bacanja na mnogo načina sile deluju na virblu što možete smanjiti koristeći SBS Tackle Pro perle.

Veličina: 8

Pakovanje: 10 pc / pack

Boja: zelena

Buffer hood

The SBS Tackle Pro Buffer Hood je perla za virble, napravljene od najboljeg materijala. Delimično okrugla i suptilna guma,se lako postavlja i pruža izuzetnu zaštitu. Zahvaljujući izuzetnom materijalu i vrhunskom dizajnu od kog je napravljena,savršeno će se uklopiti sa vodom.Može se koristiti i sa IN LINE olovom

Pakovanje: 4 pc / pack

Boja:zelena

 

Quick link

The SBS Takcle Pro Quick Link je veoma jaka veza i može koristiti na mnogo načina.On omogućava lako povezivanje sa najlonom a takodje i sa predvezom.Takodje omogućava brzu izmenu olova ili predveza.

Pakovanje: 10 pc / pack


Rig ring

Ovi prstenovi su naprevljeni sa tankim teflonskim slojem.Napravljeni su da mogu slobodno i lako da se stavljaju na mamac.

Veličina: 3 mm, 3.7 mm

Pakovanje: 10

 

Line Aligner

Veoma je lak za korišćenje ovaj SBS Tackle Pro Line Aligners.lako se stavlja na gornji deo udice. zagrevanje nije potrebno za navlačenje na udicu, jer nije kao  the shrink tube. The SBS Tackle Pro Line Aligners vam pomaže da nadjete savršen ugao za ubod vaše udice u ribu,dok čekate ugriz.

Pakovanje: 7 pc / pack

Boja: zelena

 

Anti Tangle sleeves

SBS Tackle Pro Anti Tangle Sleevesje dizajnirana za lako navlačenje na prsten virble.da,sprečiće i mršenje predveza i držaće ga daleko od olova prilikom bacanje.

Pakovanje: 15 pc / pack

Boja: zelena

Želimo svima srećnu Novu godinu,bićemo na vezi!

Veliki pozdrav,

Tim SBS

Komentari
Neophodno je da se registrujete da bi poslali komentar
Reklama
Made by:
© 2019. © 2010 SBS Tactical baits